Super hranljiva krema s kolagenom

21,96  z DDV

50 ml. Krema na bazi kolagena, ki je tudi glavna sestavina v vezivnih tkivih, poskrbi za optimalno nahranjenost kože ter preprečuje njeno staranje. Študiji so pokazali da je topnost kolagena v tekočinah vezivnega tkiva močno povezana s staranjem kože, zato je ta krema idealna za zaviranje tega procesa.
Kremo nanesemo z masažnimi gibi na kožo obraza in dekolteja po temeljitem predhodnem čiščenju.Za močnejši učinek kremi dodamo 4 kapljice morskega kolagena, ter ga skupaj s kremo vtremo globoko v kožo.

Šifra PHY3006 Kategorija:

Opis

Linija s kolagenom
Doda tonus in elastičnost utrujeni koži. Pred kratkim opravljene raziskave kažejo na to, da je kolagen zelo pomembna sestavina za našo kožo, ki z leti vse težje poskrbi za obnavljanje in posledično izgublja na čvrstosti ter elastičnosti. Phyto Sintesi že leta spremlja raziskave na področju kozmetike in uvršča v svoje proizvode najnovejše sestavine, med drugimi tudi topljivi kolagen, ki poskrbi za intenzivno vlaženje ter preprečuje upadlost kože na obrazu in dekolteju. Sčasoma naša koža vedno težje kljubuje vplivom sprememb tako na celični, kot na teksturni ravni, kar povzroča spremembo fizionomije obraza. Spremembe, ki so kmalu vidne na koži, so predvsem posledica uporabe solarijev, sončenja, onesnaženosti okolja, temperaturnih sprememb, stresa ter hormonskih sprememb v telesu. Spremembe pa se ne dogajajo samo na površini kože, ampak se dogajajo globlje, v plasti dermisa, kjer začnejo popuščati vezivna tkiva. Posledice teh težav se kažejo na koži kot suhost, pomanjkanje vlažnosti ter nastanek gubic, kasneje pa tudi kot upadlost kože, ki spremeni naš zunanji videz. Po 50. letu starosti, ko ženske načeloma vstopimo v obdobje menopavze, se vsem tem težavam pridružijo še hormonske spremembe v telesu,ki negativno vplivajo na obnovo kože, vlaženje le-te ter zmanjšujejo elastičnost. Stopnja kolagena se zniža in opazna je neenakomerna razporeditev melanina v koži. Povrhnjica zgleda izčrpana, suha in prazna, posledično koža upade ter menja obliko celotne linije obraza. Profesionalna linija s Kolagenom, ki je tudi glavni protein vezivnega tkiva v naši koži, zavzema mesto med strategijami proti nastajanju gubic, hkrati pa ščiti kožo pred negativnimi vplivi iz okolja s tem, ko jo hrani in skrbi za vlaženje.