O meni

 

050Lepota je hrana za dušo. Je tista, ki razkriva našo dušo in nas vodi v stik s srcem. Lepota  ni pogojena s starostjo vendar z odnosom, ki ga imamo do sebe. V neskončno čast mi je, da mi zaupate pri njenem odkrivanju in poudarjanju. V čast mi je, ko vam pokažem in dokažem, da prav vse nosite lepoto v sebi. Vesela sem, ko vas naučim, kako jo še bolj izpostavite in se ob tem dobro počutite. V vsej svoji skromnosti in v vsej svoji zahtevnosti. In taka sem tudi sama. Skromna a  zahtevna. Vesela, pozitivna, nasmejana, odkrita, dobrosrčna. Z vsem srcem sem predana svojemu delu, ki je hkrati zame tudi način življenja.  Rada ga imam, saj me bogati. Vanj vlagam strast, brezhibnost in profesionalnost. Vsaka nova stranka me osreči, mi da nova znanja in nove izkušnje. Vsaki stranki dam največ sebe in ji pomagam, da se v njej zbudi tista princeska o kateri je vedno sanjala. Vsak obraz je zame nova priložnost, nepopisan list, na katerega skupaj s stranko napiševa čarobno zgodbo.

Profesionalno se z ličenjem ukvarjam že osemnajst let. Svoje dolgoletne izkušnje sem si pridobila na različnih področjih. Že kot študentka sem opravljala promocijo za prestižne blagovne znamke v prostocarinskih prodajalnah in se že tam srečala z ličenjem. Opravila sem več make up tečajev tako doma kot tudi v tujini (Milano, Pariz) in uspešno zaključila verificirano šolanje za vizažista. Ličila sem že veliko znanih slovenskih obrazov, sodelovala na različnih projektih, modnih revijah, snemanjih, televiziji. Sodelujem s profesionalnimi fotografi in modnimi časopisi.

Ponosna sem, da vam lahko ponudim tako širok spekter svojega dela. Svoje znanje  z veseljem in ponosom prenašam in vas v sklopu make up delavnic naučim, kako si z nekaj triki uredite vaš make up, tako, da boste bolj samozavestne in da boste z njim res poudarile vaše prednosti in skrile vaše pomanjkljivosti. Sem lastnica Make up studia Lepa.si v Kopru, kjer izvajamo različne make up tečaje in certificirano izobraževanje za vizažiste. Strankam nudim tudi profesionalna ličila Cinecitta make up. Nudim vam ličenje za vse priložnosti, tako vsakodnevno, kot profesionalno in poročno ličenje. S pomočjo palete barv vam pomagam, da zablestite v vlogi, ki jo morate odigrati. Svetujem vam  pri izbiri primernih ličil za vas, ter vas naučim primerne nege vaše kože.

Moje nagrade za spodbudo in osebno zadovoljstvo so zadovoljne stranke. Vabim vas, da se jim tudi vi pridružite.

Bar­bara Husu

Ličenje in sve­to­vanje na področju kozmetike in ličil
Orga­ni­zacija make up delavnic in verificirano šolanje — viza­žist

Make up stu­dio Lepa.Si
Ankaran­ska c 7, 6000 Koper

M: +386 41 513 898
E: [email protected]
FB:  www.facebook.com/Stu­dioMake­up­Bar­bara

 

Članki