Lifting krema

29,28 

50ml. Krema vsebuje poleg aktivnih lifting sestavin še Karitejevo maslo, ki kožo hrani ter rastlinski ekstrakt leprina, ki pospešuje drenažo kože. Kombinacija sestavin garantira učinek in videz liftinga na koži sami ter njeno intenzivno in konstantno hranjenje.
Gre za edinstveni sistem sestavin, ki kožo napnejo, zgladijo manjše gubice ter znake utrujenosti, s tem ko poskrbijo za dovod sveže energije v globlje plasti naše kože.
Tekstura kreme je zelo gosta, se pa zelo dobro vpije v kožo, jo nahrani ter naredi bolj elastično.

Šifra PHY0302 Kategorija:

Opis

Kremo nanašamo zjutraj in zvečer, na temeljito očiščeno kožo. Vtremo jo v kožo obraza in dekolteja s krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije.
Nanesemo jo kot samostojen proizvod, za večji učinek pa predhodno nanesemo lifting serum.

Lifting linija – za preprečevanje prezgodnjega staranja kože
Z leti, ki nezadržno tečejo, se zaradi stresnega življenja in največkrat neprimerne prehrane, koža stara in postopoma izgublja elastičnost. Na obrazu se začenjajo pojavljati izrazne gubice, ki sčasoma postajajo vse bolj vidne. Proizvodi iz Lifting linije so bili izdelani s strani Phito sintesi za obnovo čvrstosti ter tonusa epidermisa. Aktivne sestavine, vsebovane v kremah, vzpodbujajo drenažo kože ter pospešujejo mikrocirkulacijo, posledično pa kožo gladijo in jo naredijo čvrstejšo. Koža je zato bolj navlažena in zaradi lifting efekta tudi na videz manj zgubana.