Maska v lističih za predel okoli oči Botulife

34,16 

12 kosov. Maska za predel okoli oči z Botoksom je dermatološko testirana in zglajuje izrazne gubice ter ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem. Botoks je protein, ki preprečuje pretirano gibanje obraznih mišic in posledično nastajanje poškodb v plasteh kože. Izrazne gubice se zgladijo in videz kože je bolj svež, bolj elastičen in mladostniški.
Masko nanesemo na predhodno temeljito očiščen obraz. Listič vzamemo iz vrečke ter odstranimo prozorni del. Položimo ga na obraz in poskrbimo da se lepo poleže ter pustimo delovati 30 – 40 minut. Masko odstranimo. Za dolgotrajnejši efekt je priporočljivo narediti 6 dnevno kuro, ki jo po potrebi ponovimo.

Šifra PHY0314 Kategorija:

Opis

Botulife linija – za raztezanje kože ter zgladitev obraznih gubic
Proizvodi, ki služijo v boju proti znakom staranja kože in vsebujejo vse potrebne sestavine za uravnoteženo obnovo njene strukture. Kožo zaščitijo pred mehanskimi vplivi okolja ter jo vlažijo in hranijo od znotraj. Vsi ti učinki so potencirani zaradi nove aktivne sestavine in sicer Botulife 3. To je poseben “peptid”, ki omogoča zgladitev izraznih (ekspresivnih) gubic ter zavira nastajanje novih.
Nenehno gibanje obraznih mišic kot posledica izražanja veselja, žalosti ali drugih stanj, so razlog za nastajanje izraznih gubic. Botulife 3 se je izkazal kot biološko aktivna sestavina, ki preprečuje pretirano gibanje obraznih mišic, hkrati pa pomaga pri raztezanju kože, ki je zato na videz bolj gladka in mladostna.