Posted on Leave a comment

Kako se pravilno naličiti

Skrivnosti pravilnega ličenja

10668824_919456788068549_3753204588435942972_o

Kako se naličiti tako, da se ličil na obrazu ne vidi?

Zelo rada imam ”natur” make up.  Z Ličili Cinecitta make up na obazu poudarim individualne prednosti in barvne nepravilnosti, ki, verjemite, z leti kar nastanejo 🙂

Kako torej nositi ličila naravno?

• Prvi korak je izbira in nanos tekoče podlage.
Barva mora biti čim bližje tvoji polti, nikakor ne temnejša! To pomaga skriti podočnjake, manjše kožne madeže ali še majhne mozoljčke. Tekočo podlago naneseš s krožnimi gibi s čopičem ali gobico. Začneš pri nosu z notranje strani obraza navzven. Pazi na robove ob lasišču. Prehod z obraza na vrat dobro zabriši. Črta, ki označuje do kje si nanesla tekočo podlago ni ravno v trendu 😉

Zaključiš s pudrom v prahu ali kamnu, ki ga naneseš s čopičem številka 22 ali 28 vedno od čela navzdol.

• Za senčenje oči izberi dve barvi v mehkih tonih. Eno svetlo in eno temnejšo. Odtenka naj bosta podobna. Na primer rjava z rjavo, zelena z zeleno, vijola z vijola,…..  Tako boš dosegla lepo zabrisan videz, brez grobih prehodov. Nato nanesi volumen maskaro. Za globlji pogled dodaj malo več proizvoda na trepalnice na zunanji strani oči.

• Za usta priporočam klasično nevtralno šminko številka 10 ali 50 ali obarvan lip gloss.

Z rdečilom zaključiš. Uporabiš čopič številka 24. Za zagorel videz izberi zemeljsko barvo, če želiš naraven videz pa je prava barva roza.

Le z  velikim nasmeškom na obrazu in pravimi ličili boš dosegla svež in naraven videz. Vaja dela mojstra in če vselej daš vse od sebe postaneš tudi sam svoj mojster 🙂

Cinecitta make up

Profe12107025_405092263021125_1847412420711333214_nsionalna linija ličil Cinecitta make up je narejena na rastlinski osnovi in je primerna za vizažiste ter za vsakodnevne uporabnice.

Več kot 30 letna tradicija s področja kozmetičnih raziskav in proizvodnje ličil ter tehnološko napredna oprema in surovine visoke čistosti zagotavljajo visoko kakovost izdelkov.

Ličila so certificirana in dermatološko testirana. Fito osnova pa zagotavlja primernost tudi za najbolj občutljivo kožo.

Ekskluzivni zastopnik za kozmetiko Cinecitta make up za Slovenijo je Studio lepa.si, ki nudi ličenje za vse priložnosti, oblikovanje obrvi, nego obraza, individualne in skupinske tečaje ličenja. Organiziramo tudi izobraževanje za pridobitev certifikata Nacionalne poklicne kvalifikacije vizažist/vizažistka. Nova skupina se bo oblikovala v januarju 2017, vpis že poteka.

Otvoritev studia Medilek

Vabim te na otvoritev studia Medilek Cerknica v Mercator center v Cerknico in sicer v soboto 1.10.2016. Prepusti se spretnim rokam vizažistke Barbare, ki te bo brezplačno naličila z ličili Cinecitta make up.

 

 

Dodaj odgovor