Izobraževanje

Make up druženje

Naše življenje je polno napetosti, neprestano smo zaradi dela in drugih obveznosti v tekmi s časom. Le redko si najdemo minutko časa, ki je namenjen samo nam. Vabimo vas, da za trenutek to storite in se prepustite užitkom ob lepotičenju in spoznavanju profesionalne linije Cinecitta make up.
Butični termin nakupa ličil je čas, ki je rezerviran samo za vas, je čas kjer se sprostite in uživate v nakupu pravih ličil. Brez iskanja ustreznih lepotnih izdelkov, ki ustvarijo popoln videz, če jih le uporabljamo na ustrezen način. Puder, ki vas ne postara. Tekstura in odtenek, ki je ravno pravšnji za vašo kožo, brez nevsiljive barve na vratu in ušesih. Ličila, ki vas osvežijo in seveda poteze ličenja, ki vam leta odvzamejo in ne dodajo.
S pravimi nasveti boste dodale vaši toaletni torbici točno to kar ste že dolgo iskale. Termin si lahko rezervirate vsak dan, razen nedelje. V majhni skupini vaših prijateljic, ki šteje največ tri osebe ali individualno.

Nadaljevalni tečaj ličenja

Je namenjen tistim, ki bi se radi izpopolnili v tehniki ličenja. Namenjen je osebni nadgradnji znanja o ličenju in tistim, ki se z ličenjem profesionalno ukvarjajo. Skupine so formirane na podlagi skupnih interesov in sposobnosti. Štejejo lahko od tri do šest udeležencev.

Verificirano šolanje Vizažist/Vizažistka

Obiščite predstavitveno stran NPK verificiranega šolanja.

Delavnica trendov ličenja

Make up delavnica trendov ličenja je namenjena formirani skupini, željni po usposabljanju in nadgradnji najnovejših trendov ličenja.

Tečaj ličenja za kozmetike in frizerje

Program je namenjen osebam, ki se z ličenjem pri svojem delu že soočajo in želijo svoje znanje izpopolniti. Tečajniki pridobijo vse potrebno znanje, na osnovi katerega lahko uspešno izvajajo storitve ličenja in tržijo temu primerne izdelke.

Delavnica osnov ličenja (skupina ali individualno)

Skupina do štiri udeleženke

Delavnica osnov ličenja je namenjena vsem, ki se želite naučiti osnov ličenja. Nudimo vam teoretično in praktično znanje o tem, kako z ličili najbolje poudarite svoje individualne prednosti in prikrijete pomanjkljivosti. Prikažemo vam način ličenja, ki ustreza samo vam. Naučite se trikov in se naličite kot prava fatalka! PRAVILNO IZBRAN MAKE UP je en prvih dejavnikov, ki vpliva na našo samozavest in dobro počutje. Naj bo lepota poudarjena na naraven način, z pravilno izbranim make up om.

Individualno

Prednost individualne delavnice ličenja je v tem, da se posvetim vašemu obrazu. Informacije, ki jih boste dobile, so v celoti namenjene morfologiji vašega obraza, njegovim prednostim in pomanjkljivostim. S seboj lahko prinesete tudi ličila, ki jih že uporabljate in tako skupaj pregledava kaj je primerno za vas in kaj morda ne. Termin za individualno srečanje določiva skupaj tako, da odgovarja obema.

Akademija lepote z italijanskim mojstrom ličenja Diegom Avoliom

Cilj izobraževanja je dati trdne temelje tistim, ki želijo nadaljevati kariero kot umetniki ličenja ali pa zgolj poglobiti svoje znanje. Namenjeno je vizažistom, kozmetikom in frizerjem.
Izobraževanje vodi make up artist Diego Avolio, ki prihaja iz Italije. Z vami vas spremlja korak po korak v procesu faz ličenja. Od osnov do nadaljevanja ter ličenja za neveste in fotografijo.