Posted on Leave a comment

KOREKCIJA – kdaj, kako, zakaj?

Z ličenjem želimo prekriti nepravilnosti na našem obrazu in poudariti tisto, kar je lepo.

_DSC7645Da bi zares skrili napake in ustvarili čim bolj enakomeren ten polti, je pomembno, da pri izdelavi make up podlage posebno pozornost posvetimo korekciji.

Korektor se uporablja z namenom prikrivanja barvnih nepravilnosti. Je odlična rešitev za temne kolobarje, akne, majhne brazgotine, lise, otopelost, zabuhlost in rdečico. Nanesemo ga pred pudrom tako, da ga enakomerno razmažemo s čopičem št. 12, da se proizvod lepo vpije, hkrati pa s tem poskrbimo za mikro masažo limfe, ki ublaži nastanek zabuhlosti, podočnjakov in kolobarjev.

Kako izbrati pravo barvo korektorja?

• Paleta-korektorv primeru kuperoze zadostuje uporaba korektorja št. 7 v zelenkasti niansi, ki ublaži rdečico,

• v primeru temnih madežev je idealen korektor št. 9 v rumenkastem tonu, ki koži doda sijaj,

• pri poudarjenih kolobarjih upoštevamo naslednja pravila: za manj poudarjene kolobarje v zelenkastih tonih priporočamo uporabo korektorja v roza-bež niansi, št. 8, št. 3 ali št. 10 v barvi marelice. Za prekrivanje kolobarjev v rdečkastih ali vijoličnih barvah uporabljamo korektorje v bež niansah ali niansah lešnika, št. 2, št. 4, št. 5 ali št. 9 glede na to, kako temne kolobarje moramo prekriti. Poudariti moramo, da korektor št. 2 vsvetlo bež barvi služi za osvetlitev obraza na določenih predelih. Uporabile ga bomo za posvetlitev predela okoli kolobarja, čez kolobar pa je potrebno nanesti korektor št. 14 v temnem odtenku. Tako ustvarimo optično viden efekt posvetlitve kolobarjev v predelu okoli oči.

Da bo odločitev za nakup še lažja, bodo ob naročilu korektorjev stroški poštnine za vas BREZPLAČNI.

Pohitite, ponudba velja do 28. 8. 2016.

Ob naročilu uporabite KODO: KOREKTOR16.

Dodaj odgovor