Posted on Leave a comment

Prihaja mesec lučk in obdarovanj

Nnpk-verificirano-solanjePK VIZAŽIST / VIZAŽISTKA

Za novo skupino, ki bo z usposabljanji za pridobitev NPK vizažist/vizažistka pričela v januarju 2017, odpiram nov razpis. Na tem usposabljanju bomo v Kopru izobrazili že peto generacijo vizažistk. Numerološko število 5 predstavlja nove izkušnje. Si želiš novo izkušnjo tudi Ti? Pridruži se nam.

AKADEMIJA LIČENJA

Akademija ličenja je oblikovana z namenom, da ponudi svojevrsten način pridobivanja znanja, kjer se oblikujejo profesionalni vizažisti, ki se z lahkoto vklopijo v delo na področju make upa. Šola Cinecitta make up prinaša tako teoretična kot tudi praktična znanja ter konkretno specializacijo v različnih tehnikah ličenja.

TEČAJI LIČENJA V PRIHAJAJOČEM MESECU LUČK

Bliža se najbolj bleščeč mesec v letu. Mesec, zabave in druženja, mesec praznikov, svetlečih lučk in dobrih mož. To je čas, ko si tudi čez dan lahko privoščite malček več ličil, kot običajno. In je lahko čas, ki ga lahko izkoristimo za druženje. Decembrske delavnice ličenja, ki jih  organiziram v Studiu Lepa.Si, so lahko ena od izbir. Veliko zadovoljstvo čutim, ko ti pokažem in dokažem, da lepoto nosiš v sebi. Vesela sem, ko vidim kako zadovoljna si ob koncu delavnice in se ob tem  še dobro počutiš.

letak-novo-leto_1
Delavnica je lahko vaja za tvoj silvestrski make up pri katerem boš uporabila vse svoje znanje in za piko na i začinila s svojo domišljijo.

Ne odlašaj in si izberi si svoj termin že danes.

14.12.2016 Make up delavnica Osnove ličenja ob 16.00

16.12.2016 Tematska delavnica na temo smokey eyes – nočno druženje v veselem decembru pričetek ob 16.00

Skupinske delavnice ličenja potekajo v manjši skupini, ki šteje do štiri osebe.

Za dodatne informacije mi lahko pišeš na: barbara@studio-lepa.si

 

 

01_cinecita_Barnbara_HUsu_2015.dng
Prihaja čas obdarovanj in verjetno tudi sama že razmišljaš o nakupu popolnega darila za svojo prijateljico, sodelavko ali sorodnico. Pripravila sem čudovite darilne sete, ki bodo zagotovo razveselili vsako prejemnico. Izvrstna ideja tako za osebno, kot tudi za poslovno darilo.

Če pa nisi prepričana, da boš izbrala pravi odtenek šminke ali barvice, pa ti svetujem, da podariš darilni bon Studia Lepa.si.

In da boš na decembrskih zabavah blestela z izvrstnim make-upom, ki bo odlično dopolnjeval tvojo slavnostno obleko, si že danes rezerviraj termin za praznično ličenje.

Piši na barbara@studio-lepa.si

 

 

 

Dodaj odgovor