Serum Botulife

39,04 

30 ml. Delujoč obnovitveni serum preprečuje nastanek gubic in prezgodnje staranje kože. Obnavlja, vlaži in gladi kožo ter zmanjšuje znake staranja. Koža zgleda pomlajena. Serum Botulife preprečuje nastanek izraznih gubic, ki so posledica premikanja obraznih mišic. Gre za posebno formulo, namenjeno dolgotrajnemu videzu gladke kože in z efektom liftinga, zahvaljujoč aktivnim principom, ki delujejo na tri načine s pomočjo »Esapeptid -a 3«:
– mehansko likanje kože zahvaljujoč naravnih biopolimerov
– vlaženje in hranjenje kože z učinkom izboljšanega tonusa kože
– preprečevanje gibanja obraznih mišic in posledično zmanjšanje nastajanja izraznih gubic
Linije obraza so bolj raztegnjene in napete, manj vidne so izrazne gubice in obraz je bolj mladosten.
Serum nanašamo na predhodno očiščen obraz in sicer lokalno, na predele, ki so bolj podvrženi nastajanju izraznih gubic ( čelo, usta, vrat,predel okoli oči ). Vtremo s krožnimi gibi dokler se popolnoma ne vpije. Nato nanesemo kremo Botulife.

Šifra: PHY0309 Kategorija:

Opis

Botulife linija – za raztezanje kože ter zgladitev obraznih gubic
Proizvodi, ki služijo v boju proti znakom staranja kože in vsebujejo vse potrebne sestavine za uravnoteženo obnovo njene strukture. Kožo zaščitijo pred mehanskimi vplivi okolja ter jo vlažijo in hranijo od znotraj. Vsi ti učinki so potencirani zaradi nove aktivne sestavine in sicer Botulife 3. To je poseben “peptid”, ki omogoča zgladitev izraznih (ekspresivnih) gubic ter zavira nastajanje novih.
Nenehno gibanje obraznih mišic kot posledica izražanja veselja, žalosti ali drugih stanj, so razlog za nastajanje izraznih gubic. Botulife 3 se je izkazal kot biološko aktivna sestavina, ki preprečuje pretirano gibanje obraznih mišic, hkrati pa pomaga pri raztezanju kože, ki je zato na videz bolj gladka in mladostna.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Serum Botulife”