Pametna krema za obraz RinnovA+

63,44 

Z vsakodnevno uporabo krema RinnovA+ učinkuje na več ravneh – koži daje prijeten občutek svežine in udobja, jo v trenutku oskrbi s potrebnimi hranili in zaščiti pred zunanjimi dejavniki.

Opis

Pametna kema za obraz RinnovaA+ je tehnološko dovršena formula kreme. Ima hkrati intenzivno pomlajevalni, vlažilni in hranilni učinek. Namenjena je vsakodnevni negi in njena lahka in hitro vpojna tekstura omogoča 24-urno uporabo. Ne vsebuje naftnih derivatov, alergenov ter silikonov in je primerna za vse tipe kože.

Z izrednim vlažilnim učinkom, kožo obraza vsakodnevno oskrbi s potrebno vlago in deluje kot regulator osmoze, tako da preprečuje izsušitev in omejuje transepidermalno izgubo vode ter ohranja naravno ravnovesje vlage.

V primerjavi z ostalimi kremami, krema za obraz RinnovA+ vsebuje inovativen peptid REPROAGE ™, ki učinkuje na izvorne celice v bazalni plasti kože in obudi njihov mladostni potencial, ki s staranjem upada.

Vsebuje tudi kombinacijo dragocenih rastlinskih olj z izjemnim lepotnim učinkom.

OVSENO OLJE ima visoko vsebnost linolenske kisline, ki okrepi naravni obrambni mehanizem kože. Ker je bogato z antioksidanti, kot je npr. vitamin E, kožne lipide ščiti pred oksidacijo in preprečuje nastajanje prostih radikalov.

OLJE DIVJE VRTNICE vsebuje visok delež nenasičenih maščobnih kislin, ki zmanjšujejo pojavnost pigmentnih madežev in izraznih gub ter preprečujejo prezgodnje staranje kože.

RIŽEVO OLJE vsebuje gama orizanol in vitamin E, ki delujeta antioksidativno in ohranjata kožo mladostno, sijočo in elastično.

Krema za obraz v kombinaciji z očesno kremo intenzivno deluje proti znakom staranja, zmanjšuje gube, redefinira obrazne konture in reaktivira povrhnjico od znotraj za mladosten, zdrav in vitalen videz kože.