Očesna krema RinnovA+

46,36 

Pomlajevalni učinek te dragocene kreme povečuje tudi dodatek OLJA DIVJE VRTNICE, ki ima visok delež nenasičenih maščobnih kislin in zmanjšuje pojavnost pigmentnih madežev in izraznih gub ter preprečuje prezgodnje staranje kože.

 

Opis

Očesna krema RinnovA+ je namenjena tistim, ki želijo mladosten, spočit in svež pogled. Tehnologija aktivne formule ciljno deluje na podočnjake, zabuhlost, gube in povešene veke. V primerjavi z ostalimi kremami, očesna krema RinnovA+ vsebuje dva peptida, ki sta izredno učinkovita pri odpravljanju neestetskih sprememb v predelu okrog oči.

Prvi je inovativni peptid REPROAGE ™, ki učinkuje na izvorne celice v bazalni plasti kože in obudi njihov mladostni potencial, ki s staranjem upada.

Drugi je EYESERIL®, ki z močnim drenažnim učinkom zavira vaskularno permeabilnost in preprečuje kopičenje tekočin in lipidov. EYESERIL® zmanjšuje tudi pigmentiranost podočnjakov, tako da preprečuje razgradnjo bilirubina, ki se pogosto kopiči v drobnih kapilarah okrog oči.

Naslednja pomembna sestavina pri odpravljanju zabuhlosti in podočnjakov je RIŽEVO OLJE, ki je naravno bogato z gama orizanolom, vitaminom E, fitosteroli, karotenoidi, encimi in minerali ter učinkuje antiedemično, pomirjevalno in antioksidativno.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Očesna krema RinnovA+”