Maska za obraz s polžjo slino

46,36 

Maska s 6 % polžje sline je inovativen tretma, ki koži obraza povrne sijaj in vzpostavi naravno ravnovesje hidrolipidov v koži. Ta naravni izloček se pridobiva pasivno, tako da polžem ne škoduje. Vsebuje naravno obliko glikolne kisline, alantoina, kolagena, elastina, beljakovin in vitaminov, ki imajo intenziven hranilni in antioksidativni učinek ter hkrati nežno odstranjujejo odmrle celice s povrhnjice. Polžja slina zaradi vsebnosti mukopolisaharidov deluje kot naravni eksfoliant in vidno zmanjšuje neestetske spremembe na koži, ki so posledica aken, opeklin, pigmentnih madežev in brazgotin. Koža je tako že po prvem nanosu bolj gladka, elastična in navlažena.

Uporaba: Periodično.

Šifra: VIT4519 Kategorija:

Opis

Narava že od nekdaj predstavlja zakladnico dragocenih zdravilnih surovin. Najnovejše raziskave na področju kozmetologije izpostavljajo pomen sestavin naravnega izvora. Med temi najbolj izstopa polžja slina, naravni izloček, sestavljen iz mukopolisaharidov, ki v kombinaciji z glikolno kislino, alantoinom, kolagenom, elastinom, beljakovinami in vitamini tvori izjemen koncentrat hranilnih in regenerativnih snovi. Vsi ti elementi, ki jih je narava tako modro združila v tem izjemnem izločku, delujejo v medsebojni sinergiji in imajo številne blagodejne učinke:

Vlažilni učinek – zaradi vsebnosti mukopolisaharidov;

Pomlajevalni učinek – glikolna kislina v kombinaciji s kolagenom, elastinom, vitamini in mukopolisaharidi omogoča sintezo telesu lastnega kolagena;

Hranilni in regenerativni učinek – zaradi vsebnosti beljakovin in vitaminov;

Pomirjevalni učinek – zaradi vsebnosti alantoina v kombinaciji z mukopolisaharidi in beljakovinami;

Čistilni in piling učinek –glikolna kislina deluje proti aknam, pigmentnim madežem in brazgotinam;

Učinek na proces celjenja – zaradi kombiniranega delovanja alantoina in kolagena.

Zdravilni učinki polžje sline so očitni in z redno uporabo specifičnih izdelkov iz te linije spodbudite obnavljanje in vse ostale fiziološke funkcije kože, ki tako postane vidno bolj čvrsta, sijoča, gladka in negovana.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maska za obraz s polžjo slino”