Krema s hialuronsko kislino

(2 mnenji strank)

39,04 

krema 50ml
Krema s hialuronsko kislino je močan zaveznik proti staranju kože. Vsebuje aktivne sestavine, ki spodbujajo elastičnost in kompaktnost tudi najzahtevnejše kože:

  • vitamine
  • ekstrakt orhideje
  • ginko
  • solarne filtre

Obilno navlaži kožo in postopno briše gube, tako da je obraz videti bolj zglajen in napet, hkrati pa ga ščiti pred vplivi sonca.

Izkoristite brezplačno dostavo s kodo kupona: dostava0

prednosti

Šifra: VIT4000 Kategorija:

Opis

krema hialuronska kislina

Krema s hialuronsko kislino je močan zaveznik proti staranju kože zahvaljujoč se sinergiji aktivnih principov med katerimi so vitamini, ekstrakt orhideje in ginko. Sinergija slednjih treh vzpodbuja elastičnost in kompaktnost tudi najzahtevnejših kož. Znaki dehidracije in majhne mimične gube se postopoma zmanjšujejo, obraz zgleda vedno bolj zglajen in napet. Krema vsebuje tudi solarne filtre, zato ščiti pred poškodbami, ki nastanejo na koži zaradi sončenja.

ikone

2 mnenji za Krema s hialuronsko kislino

  1. Tina

    Imam zelo suho kožo. Večina krem, ki sem jih preizkusila, so bile zelo težke in mastne. VitePelle krema s hialuronsko kislino pa je moji koži vrnila vlažnost, ne da jo pri tem mastila. Zelo je lahka in prijetna, zato jo redno uporabljam vsako jutro. Tina

  2. Jelka, 56

    Z leti so se mi na obrazu pojavile gube. Največ jih je bilo okoli oči, nosu in ust. Krema s hialuronsko kislino je v nekaj tednih pokazala, kaj zmore. Gube so manj izrazite, moja koža pa je bolj napeta. Zdaj je moja zvesta spremljevalka.

Podaj mnenje