Krema ognjič

21,96 

50 ml. Je kozmetični odgovor na občutljivo in tanko kožo, nagnjeno h kuperozi, saj pomaga pri obnovi hidra lipidnega sistema globoko v koži. Obnavlja epidermično strukturo, ki poskrbi za dolgotrajno in učinkovito zaščito kože. Ognjič v trenutku pomiri občutljivo kožo, ekstrat sojinih semen pa stimulira celični metabolizem, kar ima za posledico optimalno nahranjeno in navlaženo kožo, ki postane mehkejša in manj občutljiva. Krema vsebuje tudi kolagen, ki preprečuje staranje kože, saj le-ta postane bolj elastična in bolj zaščitena. Občutek za občutljivo in razdraženo kožo je resnično pomirjajoč. Zanimivo je vedeti, da lahko kremo zaradi njenih lastnosti uporabljamo po depilaciji z voskom.

Šifra: PHY7004 Kategorija:

Opis

Kremo nanesemo zjutraj in zvečer na temeljito očiščeno kožo. Vtremo s krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije. Idealna je kot podlaga za tekoči puder.

Linija ognjič – linija krem za občutljivo kožo
Izraz kuperozna koža uporabljamo za kožo, ki je konstantno obarvana rdečkasto na določenih predelih obraza, najpogosteje na licih in na zunanjem predelu nosu, še posebej ob nihanju temperatur ali po sončenju. Kuperoza je posledica izredne krhkosti ter poroznosti krvnih žilic, ki se s časoma vedno bolj raztezajo in izgubljajo na elastičnosti. Sprva je pojav le občasen, sčasoma pa postaja vse bolj izrazit, do točke, ko postane rdečica konstantno prisotna. Takšna koža potrebuje posebno skrb s primernimi kozmetičnimi preparati, ki jo ščitijo pred zunanjimi vplivi iz okolja. Phytosintesi je kreirala kremo, specifično za takšno kožo, saj vsebuje ekstrakt ognjiča, ki kožo pomirja in preprečuje nastajanje rdečice. Krema vsebuje tudi zaščitni faktor, ki občutljivo kožo ščiti pred zunanjimi vplivi in soncem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krema ognjič”