Krema Botulife

34,16 

30 ml. Dnevno nočna krema, posebej primerna za zmanjševanje izraznih gubic obraza. Sestavine kreme so bogata rastlinska olja ter vitamina A in E, ki kožo hranijo globoko v plasteh, pa tudi Botulife3, ki kožo razteza in vpliva na zmanjševanje nastanka izraznih gubic. Zaščitni faktor ščiti kožo pred vplivi UVA in UVB žarkov, ki so razlog za prezgodnje staranje kože. Krema Botulife je torej zaveznik v boju proti nastajanju gubic, kot posledica krčenja mišic obraza.

Šifra: PHY0308 Kategorija:

Opis

Botulife linija – za raztezanje kože ter zgladitev obraznih gubic
Proizvodi, ki služijo v boju proti znakom staranja kože in vsebujejo vse potrebne sestavine za uravnoteženo obnovo njene strukture. Kožo zaščitijo pred mehanskimi vplivi okolja ter jo vlažijo in hranijo od znotraj. Vsi ti učinki so potencirani zaradi nove aktivne sestavine in sicer Botulife 3. To je poseben “peptid”, ki omogoča zgladitev izraznih (ekspresivnih) gubic ter zavira nastajanje novih.
Nenehno gibanje obraznih mišic kot posledica izražanja veselja, žalosti ali drugih stanj, so razlog za nastajanje izraznih gubic. Botulife 3 se je izkazal kot biološko aktivna sestavina, ki preprečuje pretirano gibanje obraznih mišic, hkrati pa pomaga pri raztezanju kože, ki je zato na videz bolj gladka in mladostna.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krema Botulife”