Korektor v stiku

15,86 

Korektor v stiku z efektom visoke prekrivnosti. Zelo primeren je za prekrivanje podočnjakov, aken, manjših brazgotinic, madežev na koži, sivine tena, kolobarjev in kuperoze.
Embalaža v stiku vsebuje 5ml proizvoda.

Počisti
Šifra CIN516A Kategorija:

Opis

Dobro ga zmešamo s čopičem (12) in ustvarimo mikro limfno masažo, ki bo zmanjšala zabuhlost in podočnjake.
Korektorji se uporabljajo z namenom prikrivanja barvnih nepravilnosti. So odlična rešitev za temne kolobarje, akne, majhne brazgotine, lise, otopelost, zabuhlost in rdečico.
Katero barvo izbrati?

  • v primeru kuperoze, zadostuje uporaba korektorja št.7, v zelenkasti niansi, ki ublaži rdečico
  • v primeru temnih madežev je idealen korektor št.9, v rumenkastem tonu, ki koži doda sijaj
  • pri poudarjanju kolobarjev upoštevamo naslednja pravila:
  • Za manj poudarjene kolobarje v zelenkastih tonih, priporočamo uporabo korektorja v roza-bež niansi, št. 8, št. 3 ali št.10 v barvi marelice.
  • Za prekrivanje kolobarje v rdečkasti ali vijoličastih barvah uporabljamo korektorje v bež niansah ali niansah lešnika, št.2, št.4, št.5 ali št.9, glede na to kako temne kolobarje moramo prekriti. Poudariti moramo, da korektor št.2 v svetlo bež barvi služi za osvetlitev obraza na določenih predelih. Uporabile ga bomo za posvetlitev predela okoli kolobarja, čez kolobar pa je potrebno nanesti korektor št.14 v temnem odtenku. Tako ustvarimo optično viden efekt posvetlitve kolobarjev v predelu okoli oči.

Korektor si nanesemo pred nanosom pudra tako, da ga enakomerno razmažemo s čopičem št. 12, da se proizvod lepo vpije in hkrati poskrbimo za mikro masažo linfe, ki ublaži nastanek podočnjakov ter kolobarjev.

Dodatne informacije

Barva

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14