Dnevno-nočna krema Hidralife

21,96 

50 ml. Gre za proizvod namenjen zaščiti kože skozi ves dan. Krema je zasnovana na bazi Aloa vere, mandljevega olja, karite masla ter vitaminov. Na koži ustvari zaščitno plast, ki je idealna za daljši obstoj make-upa, ščiti pred vplivi onesnaženih zunanjih faktorjev ter pred sončnimi žarki. Garantira učinkovito in podaljšano vlaženje kože in s tem preprečuje nastajanje gubic ter nepravilnosti.

Šifra: PHY6104 Kategorija:

Opis

Linija hidrolife – vlažilna linija krem za mlado kožo
V osnovi ta linija krem vsebuje zeleni čaj ter aloe vero. Učinkovine ekstrakta zelenega čaja, ki jih pridobivajo iz listov Kamelije , vplivajo predvsem na membrano celic, ki kožo ščiti pred prostimi radikali, ki so eden od razlogov za prezgodnje staranje. Koža se namreč stara zaradi zunanjih faktorjev, kot so onesnažen zrak in UV žarki, ter notranjih faktorjev, kot npr nezdrava prehrana, kajenje in stres.
Zeleni čaj vsebuje lastnosti, ki na koži delujejo čistilno, ter zapirajo pore, zato je ta linija krem še posebej primerna za mastno in nečisto kožo. V tej liniji je dodan tudi Kofein, ki stimulira mikro cirkulacijo kože. Aloe vera pa je polna polisaharidov, aminokislin, encimov in mineralov, ki poskrbijo za celjenje kože, elastičnost in pomirjenost ter deluje protivnetno. Ščiti tudi proti škodljivim sočnim žarkom. Hialuronska kislina, ki jo krema vsebuje, se ne vpije v kožo, ampak formulira kot nekakšen sloj, ki zadržuje vlažnost v epidermisu kože. Prisotni so tudi hidrati, ki omogočajo zadrževanje vode v molekulah kože.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dnevno-nočna krema Hidralife”