Akcija!

Akcijski set maskara volumen in ekstra črna barvica za oči

26,84  16,10 

Kremasta maskara za brezčasen volumen trepalnic in svinčnik Kajal z ekstra črno barvo za poudarjene oči.

Edinstvena formula maskare, ki daje popolne, volumizirane in natančno definirane trepalnice. Zahvaljujoč prilagodljivi in ​​veliki krtački so trepalnice videti pomnožene ter poudarjene že s prvim nanosom. Za intenziven, dramatičen in čuten videz.

Opis

Maskara volumen Cinecitta makeup ima gosto in veliko krtačko, ki dela čudeže. Popolnoma ločuje trepalnice ter daje volumen. Za intenziven, dramatičen in čuten videz.

Edinstvena formula, ki naredi trepalnice goste, definirane in perfektne. Ščetka je rahlo upogljiva, zato omogoča enakomeren nanos teksture, ki je mehka, trepalnicam poveča volumen in jih zgosti.

Nanos: maskaro vedno nanašamo na trepalnice z »zig zag« gibom od spodaj navzgor. Na notranji in zunanji strani veke uporabimo špico maskare, na sredini pa uporabimo celotno površino aplikatorja, da trepalnice lepo počešemo in obarvamo. Postopek lahko nekajkrat ponovimo, da poudarimo intenzivnost efekta. Maskaro nanesemo tudi na trepalnice spodnje veke.

Ekstra črna barvica za oči

Svinčnik Kajal z ekstra črno barvo je prefinjen in prijeten za ličenje vaših oči. Vsebuje naravna olja, čebelji vosek in Ghee. Primeren za poudarjanje oči.  Zaradi svoje mehkobe in nežnih sestavin je idealen za poudarjanje notranje linije vek. Uporablja se lahko tudi kot eyliner, črtalo za oči.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Akcijski set maskara volumen in ekstra črna barvica za oči”