Akcija!

Akcijski paket s hialuronsko kislino

75,64  57,34 

Hialuronska kislina, ki je prisotna v tej liniji v visokih koncentracijah, je močan, zelo učinkovit zaveznik, ki preprečuje staranje kože. Njegova posebna struktura z visoko polarnostjo prodira globoko v kožo in ustvarja molekularni okvir, ki podpira obliko in tonus tkiva. Visoka topnost hialurona omogoča, da se veže s številnimi molekulami vode in tako doseže visoko stopnjo hidratacije. Dan za dnem se majhne gube gladijo in znaki dehidracije postopoma zmanjšujejo.

Opis

Akcijski paket vsebuje:

50 ml. Krema s hialuronsko kislino je močan zaveznik proti staranju kože zahvaljujoč se sinergiji aktivnih principov med katerimi so vitamini, ekstrakt orhideje in ginko. Sinergija slednjih treh vzpodbuja elastičnost in kompaktnost tudi najzahtevnejših kož. Znaki dehidracije in majhne mimične gube se postopoma zmanjšujejo, obraz zgleda vedno bolj zglajen in napet. Krema vsebuje tudi solarne filtre, zato ščiti pred poškodbami, ki nastanejo na koži zaradi sončenja.

30 ml. Krema, specifično pripravljena za predel okoli oči in formulirana za najzahtevnejšo kožo na osnovi hialuronske kisline, katere naloga je omogočiti linfi prosto pot, da lahko le ta doprinese volumen in zabriše gube. Krema vsebuje novo tehnologijo aktivih principov na osnovi olja iz semen granatnega jabolka, ekstrata kvasa in ribonukleotidimonofosfata (AMP, GMP, UMP) ujetega v liposomskih vesciklih, kateri je bil namensko ustvarjen za revitalizacijo, obnovitev in ojačitev kožnega metabolizma in s tem gladitev gub in odpravljanje drugih kožnih nepravilnosti ki botrujejo staranju kože. Dan za dnem bodo gubice izgledale oslabljene, pogled bo videti pomlajen in osvežen.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Akcijski paket s hialuronsko kislino”